open-navfaktor-logo
search
Radna posjeta
Komšić, Kavazović i Field otputovali u London
Ranije je iz Predsjedništva BiH saopćeno da će Komšić od 9. do 11. septembra 2019. godine boraviti u radnoj posjeti Ujedinjenom Kraljevstvu
09.09.2019. u 15:09
get url
text
Željko Komšić, reisu-l-ulema Husein ef. Kavazović i Matt Field

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić i reisu-l-ulema Islamske zajednice u BiH Husein efendija Kavazović su u pratnji ambasadora Velike Britanije u BiH Matta Fielda otputovali u London.

- Na aerodromu, na putu za London na komemoraciju lordu Ashdownu, u BiH zauvijek “Paddy”. Uvijek je imao velike nade za ovu zemlju i njene ljude ostavština koju pokušavamo nastaviti. Drago mi je da predsjedavajući Predsjedništva BiH Komšić i reisu-l-ulema Kavazović također idu na komemoraciju, ali i na druge sastanke – napisao je Field na društvenim mrežama.

Ranije je iz Predsjedništva BiH saopćeno da će Komšić od 9. do 11. septembra 2019. godine boraviti u radnoj posjeti Ujedinjenom Kraljevstvu.

- Predsjedavajući Predsjedništva BiH prisustvovat će Komemorativnom skupu i misi zahvalnici u spomen lordu Paddyju Ashdownu, te će u sklopu trodnevne posjete održati bilateralne sastanke - saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.