open-navfaktor-logo
search
Nacionalni i regionalni lider
Kompanija Meridian: Podrška sportskim klubovima širom svijeta
Osim što predstavlja najveće ime u industriji zabave u regionu, kompanija Meridian više od decenije uspješno posluje na više od trideset tržišta Evropske unije, Južne Amerike i Afrike, na kojima primjenjuje najbolje prakse podrške lokalnim klubovima.
10.03.2022. u 15:26
get url
text

Meridian grupacija je globalni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Beograd, Banja Luka, Podgorica, Minhen, Valeta i Limasol, Kanarska ostrva, Dar es Salam..., samo su neke od destinacija na kojima je Meridianbet pokrovitelj vrhunskog profesionalnog sporta.

Nacionalni i regionalni lider u industriji igara na sreću odnedavno je i naslovni sponzor KK FMP iz Železnika, najprijatnijeg iznenađenja dosadašnje sezone u ABA Ligi, a sponzorski ugovor potpisan je i sa Vaterpolo savezom Crne Gore.

FK Rekreativo iz Banjaluke već godinama je apsolutni hit u medijima i na društvenim mrežama, jer je počasni predsjednik kluba Nele Karajlić, a članovi uprave između ostalih: Emir Kusturica, Pep Gvardiola, Aleks Ferguson, Nikola Karabatić, Leo Mesi, Rud Gulit, Frank Rajkard, Bora Milutinović, Milorad Čavić... Od ove jeseni "Rekreativci" igraju u višem rangu.

Kada je riječ o regionu, isto važi i za FK Sutjeska iz Nikšića, OKK Sloboda iz Tuzle, a Meridian ekskluzivnim partnerstvima pomaže sport u Višegradu, Podgorici, Prnjavoru, Prijedoru, Doboju, Goraždu, Nikšiću, Donjem Vakufu...

Meridian je već duže od decenije prisutan i na Malti, jednom od najstarijih i najzahtjevnijih tržišta cijelog svijeta, pa je tako i oficijelni betting partner FC Valetta, klub koji se 25 puta okitio titulom šampiona ovog ostrva. Košarkaška sekcija najvećeg sportskog udruženja Kipra - Apolona iz Limasola - također ima Meridian za generalnog sponzora.

Strateško partnerstvo potpisano je i sa klubom košarkaša u kolicima, što je posebno polje podrške ove ugledne kompanije - jačanje sportskih udruženja osoba sa invaliditetom. Nedavno završeni Afrički kup nacija pokazao je da se jedan od najdinamičnijih fudbala igra na Crnom kontinentu, a kompanija Meridian duži niz godina je generalni sponzor brojnih klubova sa ovog kontinenta - pomenimo FC AFCM, Pan African i Costa do Sol.

Podrška vrhunskom profesionalnom sportu širom planete samo je dio Meridianovog ulaganja u lokalne zajednice. U saradnji sa klubovima i sportskim savezima svih zemalja u kojima posluje, ova kompanija novčanim i donacijama u vidu sportske opreme ulaže i u amaterske klubove, sportska udruženja i škole sportova.

Zato što za ovu kompaniju razlika između "malih" i "velikih", profesionalnih i amaterskih, juniorskih, seniorskih i veteranskih sportova ne postoji - svi imaju podršku globalnog brenda industrije zabave i igara na sreću.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.