open-navfaktor-logo
search
Junak BiH
Kome je Ermedin Demirović poklonio pobjedonosni gol protiv Crne Gore
Ermedin Demirović, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, postigao je prvjenac u dresu Zmajeva.
24.09.2022. u 19:44
get url
text

Napadan Augusburga pogodio je mrežu Crne Gore u prvoj minuti nadoknade prvog poluvremena, a kasnije će se ispostaviti da je taj gol bio dovoljan za trijumf bh. tima i osvajanje prvog mjesta u grupi B3 Lige nacija.

Demirović se večeras oglasio na Instagramu i otkrio kome je poklonio gol.

- Čekao sam da svane novi dan, kako ne bih pomislio da sam sanjao. I nisam, na svu sreću, ali sve je bilo kao san!

Neopisivo sam sretan i ponosan što sam dio ove ekipe, ove porodice, koja zajedno diše iz utakmice u utakmicu. Dugo sam čekao na prvjenac i napokon ga dočekao i to baš u ovoj utakmici, koja nam je toliko značila.

Sretan sam zbog gola i, daj Bože zdravlja, vjerujem da će ih biti još, a još sam sretniji zbog ogromne podrške navijača. Hvala vam za svaki aplauz, hvala za svaku kritiku, jer nas vi činite još boljim, a vaša podrška, pogotovo nama mlađima, itekako znači.

Hvala Bogu, imam priliku učiti od najboljih i koristim svaku minutu da steknem još više iskustva, u čemu mi iskusniji itekako pomažu. Ne samo meni, već svima nama.

I na kraju, hvala mojoj porodici, koja je uvijek vjerovala u mene. Ovaj gol poklanjam njima. Volim te Bosno i Hercegovino - napisao je Demirović na svom Instagramu.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ermedin Demirovic (@e.demirovic29)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.