open-navfaktor-logo
search
Akcija za respekt
Kome BH Fanaticosi večeras prepuštaju svoje mjesto na sjevernoj tribini Bilinog polja?
Njih će na istoj tribini zamijeniti više od 200 dječaka i djevojčica koji su štićenici domova za nezbrinutu djecu
15.11.2019. u 18:15
get url
text

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras od 20.45 sati igra posljednju domaću utakmicu kvalifikacija za EURO 2020. godine, a Zmajevi će na Bilinom polju ugostiti selekciju Italije.

Iako su prokockali šanse da se kroz kvalifikacije plasiraju na EP, najbolji bh. fudbaleri i večeras će imati veliku podršku navijača, ali ne i BH Fanaticosa. Razlog nije nikakav bojkot, već sjajna akcija grupe koja je širom zemljske kugle u reprezentativne selekcije naše zemlje.

Prema nezvaničnim informacijama portala Sodalive.ba, BHF je za štićenike nekoliko domova osigurala prijevoz, hranu, piće i ulaznicu za večerašnju utakmicu, bez medijske pažnje i preuzimanja zasluga.

Sjeverna tribina Bilinog polja će i večeras biti odlično ispunjena, ali ovoga puta ne onim najvatrenijim Fanaticosima. Njih će na istoj tribini zamijeniti više od 200 dječaka i djevojčica koji su štićenici domova za nezbrinutu djecu i to iz Doma Porodica Zenica, Zavoda Pazarić, Zavoda Drin Fojnica, Đačkog doma Zenica, te Sela Mira iz Turije (Lukavac).

BHFanaticosi su umjesto svog prisustva, odlučili ovim dječacima i djevojčicama podariti nezaboravno iskustvo i prelijepu uspomenu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.