open-navfaktor-logo
search
Nova povreda
Koljić skupo platio neuspjeli pokušaj "makazica"
Koljić je dobio priliku sa klupe od 49. minute meča osmine finala Kupa Rumunije protiv Voluntarija, no tačno dvadeset minuta kasnije se povrijedio
01.11.2019. u 08:44
get url
text

Pehovi bh. fudbalera iz prošle sedmice, kada su se povrijedili Miralem Pjanić i Amer Gojak, prenijeli su se i na ovu. Prvo se u meču Carabao Cupa protiv Liverpoola povrijedio Sead Kolašinac, a sinoć je povredu zadobio i Elvir Koljić.

Stasitog napadača Craiove, za razliku od Pjanića, Gojaka i Kolašinca, nema na spisku kandidata za posljednje dvije utakmice kvalifikacija za EURO 2020 godine protiv Italije i Lihtenštajna, a čini se da nekadašnjeg fudbaler Krupe nikako da popuste problemi s povredama.

Koljić je sinoć dobio priliku sa klupe od 49. minute meča osmine finala Kupa Rumunije protiv Voluntarija, no tačno dvadeset minuta kasnije bh. internacionalac se povrijedio nakon što je je pokušao "makazicama" loptu uputiti ka golu protivnika. Osim što nije uspio u svojoj namjeri, Koljić je i nezgodno pao, te je odmah zamijenjen.

Zvaničnih informacija još nema, no mediji u Rumuniji pretpostavljaju da se radi o povredi leđa, te naglašavaju kako je izvjesno da će Koljić propustiti duel protiv Dinamo Bukurešta.

Nezgodan pad prilikom kojeg se Koljić povrijedio možete pogledajte OVDJE.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.