open-navfaktor-logo
search
Ponovo trenira
Kolašinac zaliječio povredu, hoće li zaigrati protiv Blackpoola?
Nije poznato da li će Kolašinac konkurisati za večerašnju utakmicu protiv Blackpoola, ali izvjesno je da ga neće biti na spisku Prosinečkog za utakmice sa Austrijom i Španijom
31.10.2018. u 17:00
get url
text

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac ponovo je u trenažnom procesu, a nakon kraće pauze ponovo je trenirao sa ostatkom ekipe Arsenala.

Topnici večeras na Emiratesu u meču osmine finala Carabao Cupa dočekuju ekipu Blackpoola, u kojem su apsolutni favorit. Prema kladionici MOZZART kvota na pobjedu Arsenala iznosi 1.12, na remi 0.00, dok je na trijumf gostiju ponuđena kvota 16.00.

MOZZART je ponudio još niz opklada za ovaj susret, a izdvaja se opcija Oba tima daju gol (GG) sa kvotom 2.00, ili da će Arsenal postići najmanje tri gola na utakmici sa kvotom 1.45. Pogledajte kompletnu ponudu za ovu utakmicu.

Za sada nije poznato da li će Kolašinac konkurisati za večerašnju utakmicu, ali izvjesno je da lijevog beka Topnika neće biti na spisku selektora Zmajeva Roberta Prosinečkog za utakmice sa Austrijom i Španijom.

Naš reprezentativac u posljednje vrijeme nije imao mnogo sreće sa povredama. Najprije je povrijedio koljeno, a nakon toga, tokom reprezentativne pauze imao je problema i sa zadjom ložom desne noge.

Engleski mediji pretpostavljaju da bi Kolašinac ipak mogao nastupiti u večerašnjem meču protiv Blackpoola.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.