open-navfaktor-logo
search
London
Kolašinac se povjerio prijatelju: Šta je Zmaj rekao o napadu na njega i Ozila?
I dok se nekadašnji njemački reprezentativac dao u bijeg, Zmaj je pružio otpor dvojici napadača koji su bili naoružani noževima
26.07.2019. u 09:00
get url
text

Brojni svjetski mediji prenijeli su jučer vijest o napadu na dvojicu fudbalera Arsenala, Mesuta Ozila i Seada Kolašinca.

U potjeri koja se dešavala u Sjevernom Londonu dvojica napadača jurila su na motorima za automobilom u kojem su se vozili fudbaleri Topnika, koji su i privatno jako dobri prijatelji.

I dok se nekadašnji njemački reprezentativac dao u bijeg, sklonivši se u jedan od obližnjih restorana, Zmaj je pružio otpor dvojici napadača koji su bili naoružani noževima.

Kolašinac je u ovoj nimalo naivnoj situaciji opravdao svoj nadimak (Tenk, op.a.), a njemački Bild je opširno izvijestio o kompletnom incidentu koji se desio u ulici Golders Green Road u sjevernom dijelo britanske prijestolnice.

- Meni neće uraditi to što su planirali. Natjerao sam napadače u bijeg i nisam se pomjerio sa mjesta - ispričao je Kolašinac prijatelju iz "svijeta fudbala", kako navodi Bild.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.