navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Večeras izbor Miss BiH 2018.

Koja će djevojka naslijediti krunu Aide Karamehmedović?

U finalnoj večeri biraju se Miss naše zemlje, prva i druga pratilja

Objavljeno: 30.09.2018. u 11:51
get url
text

U sali Bosanskog kulturnog centra u Tuzli večeras će se održati izbor Miss BiH za Miss svijeta 2018. godine, kada ćemo saznati koja će od djevojaka naslijediti krunu prošlogodišnje bh. misice Aide Karamehmedović.

U finalnoj večeri biraju se Miss naše zemlje, prva i druga pratilja, te Miss fotogeničnosti BiH, Televotinga BiH, Interneta, Miss Abc Fashion TV BiH, te lenta Miss Visit Sarajevo 2018, koja se realizuje pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Kantona Sarajevo.

Oficijelna modna kuća izbora Miss BiH 2018. je Paradi Couture, dizajnerice Ernade Mujić.

Djevojke će se predstaviti i u odjeći za mlade Shooter i Timeout, noseći reviju Anastasija Fashion - biznis i casual look, a sve to, kao i prethodnih godina, upotpunit će oficijelni sponzor obuće Deichmann.

Partner projekta su Evropski univerziteti "Kallos" Tuzla i  "Brčko Distrikt".

U muzičkom dijelu programa učestvuju nastavnici i učenici iz Srednje muzičke škole "Čestimir Mirko Dušek" iz Tuzle, čijoj obnovi je posvećena ovogodišnja humanitarna akcija Izbora Miss BiH, pod nazivom "I mi hoćemo svoju školu".

Ponosni sponzor 23. izbora Miss BiH za Miss Svijeta je Babyliss Paris, evropski lider visokog kvaliteta i inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose.