open-navfaktor-logo
search
Prijetnja nožem
Koga je maloljetnica htjela napasti pri primopredaji dužnosti između Dodika i Cvijanović
Prema saznanjima iz policije, Policijska uprava Doboj je obavijestila PU Banja Luka da je njen brat potvrdio da mu se ona javila da ide u Banju Luku i da će "ubosti nožem"
20.11.2018. u 11:16
get url
text

Petnaestogodišnjakinja koja je sinoć uhapšena u Banjoj Luci u trenutku kada je u Palati RS-a trebala da počne svečana primopredaja dužnosti između Milorada Dodika i Željke Cvijanović, imala je, kako nezvanično saznajemo, namjeru da povrijedi štićenu ličnost.

Prema saznanjima iz policije, Policijska uprava Doboj je obavijestila PU Banja Luka da je njen brat potvrdio da mu se ona javila da ide u Banju Luku i da će "ubosti nožem".

Iz PU Banja Luka je danas saopćeno da su sinoć oko 18 sati u Ulici Bana Lazarevića uhapsili maloljetnicu iz Bosanskog Petrova Sela koja je u jednom trenutku tokom održavanja svečane inauguracije u Banjoj Luci, sa nožem u ruci krenula prema prostoru gdje su se nalazile štićene ličnosti.

- O svim okonostima obaviješten je tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, prema čijim instrukcijama se preduzimaju dalje mjere i radnje. Nakon ispitivanja maloljetnica je predata roditeljima u prisustvu organa socijalnog staranja, a rad na dokumentovanju navedenog je u toku – saopćeno je.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.