open-navfaktor-logo
search
Dijamant i Helloween
Koga je Edin Džeko "kopirao" za Noć vještica?
Kapiten fudbalske reprezentacija BiH za "Noć vještica" bio je odjeven u crveni kombinezom i nosio je plastičnu masku, s karakterističnim brkovima
02.11.2018. u 16:26
get url
text
Edin Džeko i Helloween

Iako je "Noć vještica" bila prije dva dana, još se priča o kostimima i maskama koje su u noći 31. oktobra nosili poznate ličnosti.

Najviše pažnje među osoboma iz Bosne i Hercegovine izazvala je maska Edina Džeke, ali i cijele porodice najboljeg fudbalera, čije je fotografije na svom Instagram profilu s fanovima podijelila Amra Silajdžić Džeko.

Kapiten fudbalske reprezentacija Bosne i Hercegovine za "Noć vještica" bio je odjeven u crveni kombinezom i nosio je plastičnu masku, s karakterističnim brkovima.

Dijamantu je kao inspiracija za kostim poslužila TV serija La Casa De Papel (Money Heist). U popularnoj seriji organizovana grupa lopova organizuje spektakularne pljačke, a odjeveni su u "kostime" kakav je upravo nosio Džeko tokom Helloweena.

Zanimljivo da je identičan "kostim" kao kapiten Zmajeva nosio i defanzivac Bayerna i reprezentativac Njemačke Mats Hummels.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.