open-navfaktor-logo
search
Velika tuga
Kod Mostara poginula tri člana porodice Krstić, doktori se bore za život trogodišnje kćerke
Bračni par Krstić iz Mostara i njihov devetogodišnji sin poginuli su sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti kod Mostara.
25.09.2022. u 13:38
get url
text

VEZANI TEKST - Tragedija kod Mostara: Životno ugrožena trogodišnja djevojčica čiji su roditelji i brat poginuli

U nesreći je teško povrijeđena i njihova trogodišnja kćerka kojoj se ljekari bore za život.

Informaciju o smrti porodice Krstić uz izraze tuge je objavila "Zajednica žena HDZ-a BiH Kraljica Katarina" čija je članica bila supruga i majka porodice.

- S neizmjernom tugom i boli javljamo da je tragično preminula naša članica Marijana Krstić zajedno sa svojim suprugom i sinom. Marijana je bila dugogodišnja istaknuta članica HDZ-a BiH TO Ortiješ i ostavila neizbrisiv trag u svome radu i djelovanju. Porodici izražavamo iskrenu sućut. Počivali u miru Božijem - stoji u objavi Zajednice žena HDZ-a BiH Kraljica Katarina.

Četvrta poginula osoba u ovoj nesreći je vozač BMW-a Mate Primorac, inače hercegovački biznismen , koji se bavio ugostiteljstvom, te ugradnjom rashladnih komora. 

O tragediji se oglasio i mostarski gradonačelnik Mario Kordić.

- Strašna saobraćajna nesreća u Mostaru sve nas je šokirala i ostavila u nevjerici. Izražavam sućut porodicii najbližima tragično preminulih. U ovoj teškoj situaciji napravit ćemo sve kako bi pomogli porodici - objavio je na svom Facebook profilu gradonačelnik Kordić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.