open-navfaktor-logo
search
Izbori 20. decembra
Koalicija za Mostar u Cernici predstavila program i kandidate: Očekujemo veliku podršku Mostaraca
Koalicija za Mostar 2020 predizborne aktivnosti nastavila je u u Mjesnoj zajednici Cernica.
01.12.2020. u 09:20
get url
text

Dijeljenjem promotivnih materijala, stanovnike Cernice i ostale prolaznike upoznali su sa kandidatima na listama i programom Koalicije

Đani Pajić, kandidat Koalicije za Gradsko područje Stari Grad ističe da Koalicija održava kontinuitet druženja s građanima i da je akcija u Mjesnoj zajednici Cernica ponovljena jer je reakcije građana prema Koaliciji za Mostar i kandidatima Koalicije izuzetno pozitivna.

- U našoj Platformi je, kad je u pitanju Cernica, predviđen niz projekata poput rekonstrukcije postojećih i izgradnje novih parkova, kao i asfaltiranje ulica. Pozivam građane da nam na predstojećim izborima daju povjerenje i uvjeravam ih da ćemo u Gradskom vijeću znati zastupati njihove interese - rekao je Pajić.

Sabina Brkan, kandidatkinja Koalicije za Gradsko područje Stari Grad, ističe kako su nakon deset dana kampanje izuzetno zadovoljni reakcijom građana Mostara na Koaliciju za Mostar i zahvalila se na dobrodošlici u svakom naselju koje su posjetili.

- Ozbiljno smo radili na našem programu  i očekujemo veliku podršku - naglasila je Brkan.

Građane Mostara je pozvala da podrže kandidate Koalicije, posebno mlade, stručne ljude koji su na listi za Gradsko područje Stari Grad, uvjeravajući ih da će ona i njene kolege dati sve od sebe za bolji i ljepši Mostar.      

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.