navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ljepše polovine

Ko su žene najpopularnijih bh. fudbalera

Fudbaleri uvijek privlače posebnu pažnju javnosti, tako da mediji često pokušavaju saznati detalje iz njihovog privatnog života. Ko su njihove ljepše polovine, kakve automobile voze... Česte su teme i njihova vjenčanja, razvodi, rođenje djece...

Objavljeno: 17.11.2020. u 07:55
get url
text

Fudbaleri često za svoje životne saputnice biraju manekenke, televizijske voditeljice, pjevačice... Izuzetak nisu ni naši reprezentativci. Naš najpopularniji par čine Edin Džeko i Amra Silajdžić. Njih dvoje često se nalaze u žiži interesovanja medija, a o svom životu redovno informišu javnost putem društvenih mreža.

S druge strane, zvijezda Barcelone Miralem Pjanić rijetko na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa suprugom Josephom sa kojom je u braku od kraja 2013. godine. Veznjak fudbalske reprezentacije i njegova izabranica imaju sina Edina.

Pjanić sa suprugom i sinom

Mediji vole i Izeta i Lejlu Hajrović, a ljubav je obostrana. Izetova fudbalska karijera posljednjih godina ne ide željenim tokom, tako da je ovaj par medijima interesantan ne zbog Hajrovićevih golova, već najviše zbog objava na Instagramu gdje imaju skoro 250.000 pratilaca. Tako se Lejla često pohvali skupocjenom garderobom i torbama od kojih neke koštaju i 20.000 eura.

Izet i Lejla Hajrović

Vedad Ibišević u braku je od 2010. godine, kada se nakon dugogodišnje veze oženio svojom djevojkom Zerinom. Vedina bolja polovina je diplomirana novinarka iz Sarajeva, a svojevremeno se nekoliko godina u glavnom gradu bavila i modelingom i manekenstvom.

Asmir Begović još je jedan u nizu naših fudbalera koji su vrlo rano stali pred matičara. Srce bh. golmana osvojila je Engleskinja Nicolle. Begovićeva supruga, koja je dobila bh. državljanstvo, bavi se dresurom konja.

Asmir i Nicolle Begović

Milan Đurić oženio se 2016. godine svojom izabranicom Italijankom Biancom. Bianca je učiteljica, a uz Milana je zavoljela fudbal, te redovno prati utakmice supruga.
Posljednjih sedmica ime Muhameda Bešića se provlači kroz medije zbog oca Mehe. Naime, on je u sukobu sa zakonom i na ovaj način šteti svom sinu kojem ni na zelenom terenu ne cvjetaju ruže. Ovaj bh. reprezentativac je u sretnom braku sa plavokosom Jessicom, Njemicom poljskog porijekla koja je fitness trenerica i vlasnica salona ljepote u Berlinu.