open-navfaktor-logo
search
Nakon dva kola
Ko su najuspješniji igrači Evropske lige u predaji lopte
Jedan od zanimljivih susreta svakako će biti susret Milana i Betisa, dva prvoplasirana tima iz grupe F. Utakmica između dva tima igra se na San Siru od 18.55 sati
25.10.2018. u 15:59
get url
text

Grupna faza Evropske lige stigla je do 3. kola koje se igra večeras. Prvi mečevi počinju već od 18.55 sati. Ljubitelji fudbala u Bosni i Hercegovini bit će uglavnom fokusirani na mečeve u kojima će igrati ekipe za koje nastupaju fudbaleri iz naše zemlje, no sigurno da će biti i onih koji će pratiti duele ekipa u kojima i nema igrača iz BiH.

Jedan od zanimljivih susreta svakako će biti susret Milana i Betisa, dva prvoplasirana tima iz grupe F. Utakmica između dva tima igra se na San Siru od 18.55 sati.

Milan kao lider grupi u večerašnji meč ulazi kao favorit. MOZZART je ponudio kvotu 1.90 na pobjedu Rossonera, dok kvota na pobjedu gostiju iznosi 4.20. Za eventualni remi MOZZART je ponudio kvotu 3.45. MOZZART je u svoju ponudio još brojne opcije za klađenje koje možete pogledati OVDJE.

Susret dva tima posebno je interesantan s obzirom da je u dva dosadašnja kola Betisov Javi Garcia najprecizniji u predaji lopte sa čak 97% uspješnih pasova. Na drugom mjestu je Maxime Lopez iz Marseillea sa 89%, dok je na trećem Ever Banega iz Sevile sa 87%. Četvrtu poziciju zauzima Rennesov Clément Grenier sa 83%.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.