navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Na predstavljanju

Ko je ljepotica koja je zasjenila novu zvijezdu Fiorentine?

Prelijepa Alessia ukrala je slavu popuralnom fudbaleru na zvaničnom predstavljanju i pres koneferenciji, gdje je bila angažovana kao moderator i prevodilac

Objavljeno: 25.08.2019. u 15:41
get url
text

Nekadašnji francuski reprezentativac Franck Ribery u petak navečer debitovao je u dresu Fiorentine. Debi u dresu Viola neće pamtiti po lijepom, jer je bodove iz Firence odnio italijanski viceprvak Napoli koji je slavio s 4:3.

No, za razliku od debija, zvanično predstavljanje u novom klubu poznati francuski fudbaler i bivši igrač minhenskog Bayerna sasvim sigurno će pamtiti po lijepom, ili možda je bolje reći po lijepoj Alessije Enriquez.

Naime, prelijepa Alessia ukrala je slavu popuralnom fudbaleru na zvaničnom predstavljanju i pres koneferenciji, gdje je bila angažovana kao moderator i prevodilac.

Alessia je itekako poznata sportskoj javnosti, kako u Italiji, tako i u Francuskoj, a posljednjih godina uglavnom je radila na nekim od velikih promocija poput one Gianluiggija Buffona u PSG-u, ali i Marija Balotellija u Olympique Marseilleu.

Vrlo često radi i na promociji fudbalera koji stižu u Napoli.