open-navfaktor-logo
search
Dječački snovi
Ko bi se usudio "pobediti Acu": Dodik nudi Vučiću mjesto trenera Igokee
Naravno! Ako Vučić hoće, može sutra biti i glavni trener Igokee. Ali pod uvjetom da mi obeća da ćemo napraviti tim koji će pobjeđivati i Zvezdu i Partizan u Beogradu. Iako volim Beograd mnogo, volim i da pobijedim Zvezdu i Partizan u Beogradu, izjavio je Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH.
16.10.2020. u 15:41
get url
text

Izgleda da će potez Aleksandra Vučića da se ponovo vrati u studentske klupe, ovog puta Visoke sportske i zdravstvene škole strukovnih studija, debelo da mu se isplati. Njegov kompanjon iz bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik spreman je da mu ponudi mjesto trenera KK Igokea, iz Laktaša, čiji je Dodik jedan od osnivača.

Vučić ostvaruje sve svoje dječačke snove jer nema pozicije, mjesta i funkcije u zemlji koju on nije zauzeo, korumpirao, zloupotrijebio. Ovim bi Vučić, pored glavnog saobraćajnog inženjera u Srbiji, glavnog ljekara, selektora reprezentacije, stručnjaka za vojna pitanja, građevinskog inženjera..., i šta sve još ne, upotpunio svoju apsolutnu vlast i čak je proširio na susjedstvo, objavio je Direktno.rs.

Protivnici bi padali ničice jer Vučić ionako već kontroliše Crvenu zvezdu i Partizan. Ko bi se usudio da pobijedi njega. Ne sumnjamo da bi Igokea bila neprikosnoveni lider regionalne ABA lige, a igrači bi hrlili da potpišu ugovor sa timom iz Laktaša, pod trenerskom palicom Vučića.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.