Povodom uručenja donacije, SOS Dječije selo Sarajevo posjetio je generalni direktor kompanije Klas Madžid Avdagić.

- Sretni smo i ponosni da je kompanija Klas podržala rad SOS Dječijih sela. Mi smo kompanija koja ispred svega stavlja društvenu odgovornost i trudimo se u svakoj situaciji ponuditi sigurnost svim građanima naše države. Ova kampanja je pokazala da ljubav prema djeci povezuje sve nas. Tako je povezala Klas i SOS Dječija sela u prijateljstvo koje će trajati, nadam se, još puno godina. Zahvalio bih se našim vjernim kupcima koji su tokom trajanja kampanje kupovali naše hljebove. Klas će nastaviti i u budućnosti raditi ovako lijepe priče - izjavio je generalni direktor kompanije Klas Madžid Avdagić.

Iz SOS Dječijih sela u BiH istakli su kako im je zadovoljstvo biti prijatelj sa uspješnom bh. kompanijom kao što je Klas, koja kroz mnogobrojne aktivnosti pruža podršku najranjivijim kategorijama društva.

- Djeca bez roditeljskog staranja trebaju pomoć svih nas i mi u SOS Dječijim selima nastojimo osigurati im djetinjsvo koje svako dijete zaslužuje, stoga nam je važna kontinuirana podrška donatora. SOS roditelji pružaju djeci ljubav i pažnju baš svakoga dana, a posebnu radost čine porodična okupljanja za trpezom. Važnost zajedničkih obroka u porodičnom okruženju prepoznali su i u kompaniji Klas, te su odlučili pridružiti se krugu naših prijatelja i od srca im hvala na tome - izjavio je nacionalni direktor SOS Dječijih sela u BiH Malik Garibija.

Organizacija SOS Dječija sela u BiH i kompanija Klas zahvaljuju se svim kupcima koji su podržali kampanju "Skockani s ljubavlju da pruže ljubav" i kupovinom Skockanih hljebova pomogli u stvaranju boljih uslova za odrastanje djece bez roditeljskog staranja.