open-navfaktor-logo
search
Planetarni spektakl
KLADIONICA MERIDIAN: Budi dio historije, igraj za Katar
Sportska kladionica Meridian spremna dočekuje Svjetsko prvenstvo u fudbalu, a pored najvećih kvota i vrhunske ponude– odlučila je da ode korak dalje.
04.05.2022. u 12:05
get url
text

Naime, uskoro u Meridianu kreće takmičenje– IGRAJ ZA KATAR, koje će ti dati priliku da budeš dio  planetarnog spektakla.

Priliku da učestvuju imaće svi i ono najvažnije - pobjednik može biti svako.

Potrebno je samo da imaš otvoren korisnički nalog na sajtu Meridian kladionice, a ukoliko se još uvijek nisi registrovan, učini to već danas, jer tom prilikom dobijaš BONUS DOBRODOŠLICE – 20 KM BONUSA ZA KLAĐENJE I 10 KM KAZINO BONUSA.

Nakon što si se registrovao i dobio čak 30 KM bonusa dobrodošlice bez uslova, sada te na prvi, drugi i treći depozit čeka čak 200% bonusa i 100 besplatnih spinova. Da, da- dobro si pročitao, bez obzira na način uplate- bonus extra ide do 200!

Izaberi omiljeni način uplate i iskoristi ovu fanstastičnu priliku! Bilo da svoj račun dopunjavaš Meridian dopunom, Klikerom, xBonom, karticama: Maesto, Mastercard i Visa, SMS-om ili više praktikuješ uplate Skrill-om, Neteller-om, Paysafe-om i e-bankingom- na prva tri depozita te čekaju extra bonusi i besplatni spinovi.

A, onda?

Prati Meridian na društvenim mrežama – InstagramFacebook i Twitter - jer ćeš u narednom periodu dobiti detaljne informacije o velikom spektaklu.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.