FIPA

Kineska firma promovirat će investicijske potencijale BiH u Aziji

Objavljeno: 04.10.2019. u 12:42

U okviru memoranduma, predviđeno je da kineska kompanija usmjeri sve potencijalne investitore koji iskažu interes za BiH ka FIPA-i, koja će im potom pružiti sve potrebne informacije o mogućnostima ulaganja

Gordan Milinić i Sandeep Bahlo dogovorili saradnju

Direktor Agencije za unapređenje stranih investicija BiH (FIPA) Gordan Milinić razgovarao je s predstavnicima kompanije Travel and Trade Promotion Board Limited China sa sjedištem u Šangaju o planovima kompanije da radi na promociji bh. investicijskih i turističkih potencijala na području jugoistočne Azije.

Na čelu s direktorom Sandeepom Bahlom, predstavnici te kompanije predložili su potpisivanje memoranduma o saradnji s Agencijom FIPA radi pružanja informacija i usmjeravanja planiranih promotivnih aktivnosti, distribucije promotivnih materijala.

U okviru memoranduma, predviđeno je da navedena kompanija usmjeri sve potencijalne investitore koji iskažu interes za BiH ka FIPA-i, koja će im potom pružiti sve potrebne informacije o mogućnostima ulaganja, saopćeno je iz  FIPA-e.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije