open-navfaktor-logo
search
Prvak tvrdi
Khabib: McGregor je bio slomljen uoči borbe, pravio se da me gleda u oči
Aktuelni prvak tvrdi kako je još prilikom sučeljavanja vidio da je McGregor "slomljen".
14.10.2018. u 11:43
get url
text

Khabib Nurmagomedov dao je jedan jako zanimljiv intervju za moskovski Channel One u kojem se osvrnuo na događanja uoči same borbe s Conorom McGregorom.

Aktuelni prvak koji je prošlog vikenda prekidom u četvrtoj rundi zaustavio najveću zvijezdu UFC-a tvrdi kako je još prilikom sučeljavanja vidio da je McGregor "slomljen".

- Čovjek može reći što god poželi, ali kada se nađete licem u lice i pogledate njegove oči… onda možete razumjeti šta se tačno događa. On se pravio da me gleda u oči. Zapravo, osjetio sam da gleda između njih. On je već tada bio slomljen - izjavio je Khabib, pa kako prenosi Fightsite.hr prepričao i jednu scenu koja se dogodila pri samom ulasku u oktogon:

- Čim sam ušao u kavez pogledao sam njegovo stanje i rekao svom bratu da je već slomljen, a on mi je na to odmah uzvratio – "Ne razmišljaj o tome, uključi se". No ja sam mu poručio da to spominjem kako bi ublažio njegovu brigu.

Nurmagomedov i McGregor privremeno su suspendovani na maksimalno 10 dana, a 24. oktobra bi nakon zasjedanja Atletske komisije države Nevade mogli dobiti nove informacije o njihovim kaznama.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.