open-navfaktor-logo
search
Dolazili "drugari"
Kerla: Nudili su mi tri puta više nego što imam u DF-u, ali ja nisam na prodaju
Dolazili neki dan "drugari" nudili tri puta više nego što imam u DF-u, tražili da kažem cijenu, spominjali kako su valjali mojim mrtvim roditeljima u ratu, komentira Bibija Kerla
29.12.2019. u 12:52
get url
text

Ne stišava se bura oko formirane nove parlamentarne većine u Skupštini Kantona Sarajevo, odnosno, ponašanja skupštinske manjine, pa je zastupnica Bibija Kerla iz DF-a, koja se nalazi u novoj većini imala potrebu da određene stvari podijeli sa javnosti. Ona je na svom Facebook profilu ponovila da nije na prodaju, da je ostave na miru, da joj ne spominju roditelje.

- Dobar dan narode. Imam nešto da vam kažem. Nisam se prodala 2015. kada je mojih šest kolega napustilo DF i otišlo da dokazuju svoju takozvanu odanost. Ne prodajem se ni sada. Dolazili neki dan "drugari" nudili tri puta više nego što imam u DF-u, tražili da kažem cijenu, spominjali kako su valjali mojim mrtvim roditeljima u ratu..... Hallo bagro kretenska ostavite moje mrtve roditelje na miru. Oni su našli svoj smiraj a Vi ako tako nastavite vjerujte da neću sjediti skrštenih ruku. Tražite od mene da budem IZDAJNIK, PAPAK. E pa neće moći napisala je Bibija, između ostalog, u svojoj Facebook objavi, koja nedugo zatim nije više bila dostupna, ili javna.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.