Kćerka Michaela Jacksona bajkovitom haljinom odala počast ocu

objavljeno: 07.03.2018. u 15:15

Prošlo je gotovo deset godina od iznenadne smrti Kralja popa, a njegova kćerka i dalje na životu održava uspomenu o njemu.

Iako slavu može ponajviše zahvaliti svom ocu, 19-godišnja Paris Jackson može se pohvaliti i s nekoliko manjih uloga u filmovima B kategorije te relativno uspješnom manekenskom karijerom, zbog čega je i rado viđena gošća na glamuroznim eventima, modnim revijama i drugim događajima koji okupljaju puno poznatije šoubiz face.

Iako je propustila ovogodišnju dodjelu Oscara, pojavila se na afterpartyju časopisa Vanity Fair i to u haljini kojom je na vrlo suptilan, ali i presladak način odala počast svom pokojnom ocu, piše Index.

Tinejdžerka je zapravo nosila kombinezon s dugačkim šlepom od tila i u boji koja joj je osigurala poglede, zbog koje su je mnogi i uporedili sa Zvončicom iz Disneyjevog animiranog filma Petar Pan. A upravo to i jest nadimak koji joj je nadio Michael dok je bila djevojčica, jer su njega mnogi, ali i on sam sebe, upoređivali s Petrom Panom.

A koliki je utjecaj ovaj Disneyjev klasik imao na Parisino odrastanje dokazuje i činjenica da je jedna od njenih brojnih tetovaža moto vile iz spomenute bajke koja glasi: "Vjera, povjerenje i malo vilinskog praha."