open-navfaktor-logo
search
Susret u Torinu
Katalonski Sport objavio potencijalne sastave, ima li mjesta za Pjanića u timu Barcelone?
Juventus i Barcelona, timovi koji su na startu takmičenja u Ligi prvaka upisali pobjede, sastaju se večeras u Torinu od 21 sat.
28.10.2020. u 11:14
get url
text

Uočio ove utakmice mnogo se pričalo o novom duelu i Lionela Messija i Cristiana Ronalda, no Portugalca neće biti u rosteru italijanskog prvaka jer se nije uspio u potpunosti oporaviti od koronavirusa.

VEZANI TEKST - Pjanić se vraća u "grad lijepih sjećanja", Višća i prvak Turske na teškom ispitu

U posebnom fokusu bio je i fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralema Pjanić, koji je ovog ljeta prešao iz redova Stare dame u sastav španskog velikana.

Prema informacijama katalonskog Sporta Pjanićev start protiv Ferencvarosa u prvom kolu za sada će ostati i jedini. Prednost će večeras od prve minute u odnosu na bh. veznjaka dobiti iskusni Sergio Busquets i Frenkie de Jong, baš kao što je bio slučaj i u El Clasicu, koji je Pjanić odgledao sa klupe.

Sport tvrdi da će Barcelona utakmicu počesti u sastav: Neto, Jordi Alba, Lenglet, Araujo, Dest, De Jong, Busquets, Griezmann, Ansu Fati, Pedri i Messi.

Starteri prema Pirlovom izboru trebali bi biti: Sczesny, Demiral, Bonucci, Danilo, Rabiot, Dentancur, Kulusevski, Cuadrado, Ramsey, Morata i Dybala.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.