open-navfaktor-logo
search
Objavila na Instagramu
Karleuša o Svetlani Ražnatović: Živi u kući sazidanoj od pobijenih i opljačkanih Bošnjaka, Hrvata, Srba...
Srbijanske pjevačice Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović, supruga ubijenog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, godinama se natežu po sudu, a čini se da svoje nesuglasice nikada neće riješiti.
26.05.2021. u 15:33
get url
text

Karleuša je na Instagram profilu otvoreno napala svoju najveću estradnu neprijateljicu.

- Godinama sam se sudski branila od perfidnih napada ove žene, nisam mogla razumijeti Srbiju koja je u prošlosti veličala nekog poznatog po kriminalu i nanogici, ženu koja je bila usko povezana s ubicama Zorana Đinđića, ženu ratnog zločinca koja živi u kući sazidanoj od pobijenih i opljačkanih Bošnjaka, Hrvata, Srba... Bila sam u fazonu WTF SRBIJO? - započela je Jelena na svom storyju i nastavila:

- Boljela me nepravda jer su mediji perfidno uvijek mene pokazivali kao negativca, iako mrava nisam zgazila, a veličali ovu zatvorsku pticu koja je na račun tobožnjeg patriotizma i velikosrpstva skupljala jeftine poene primitivaca. Sada, kada je vidim ovakvu, sada kada nikog više ne zanima, sada kada pjeva pod šatorom i po kafićima, sada kada postoji u medijima samo ako se zakači za mene, osjećam sažaljenje. Vrijeme i karma riješe sve - napisala je Jelena uz Cecinu fotografiju u ljubičastoj haljini.

 

Inače, pjevačice su se počele povlačiti po sudu kada je Jelena izjavila da je Ceca odgovorna za ubistvo Zorana Davidovića Ćande, tadašnjeg Jeleninog zaručnika.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.