open-navfaktor-logo
search
Pozdrav sa bandere
Kandidatkinji PDA se smiju, ona objasnila da je "veliki humorista, pa i na svoj račun"
Kasima Hodžić kandidatkinja je za Općinsko vijeće Živinice. On je još jedna u nizu kandidata na Lokalnim izborima koji su se našli pod lupom korisnika društvenih mreža te je jedna od njenih fotografija postala viralna. 
28.10.2020. u 13:21
get url
text

Fotografija na kojoj je Hodžić pored svoj izbornog plakata na banderi dobila je niz interpretacija na Facebooku, a sada je i ona sama objasnila o čemu se radi. Kaže da se šalila na svoj račin i da sve skupa doživljava kao besplatnu promociju. 

- Poštovani prijatelji, poznanici i rodbino, vidim da je ova slika izazvala mnoge reakcije kako pozitivne tako i negativne. Pa red bi bio da objasnim, jer su me mnogi portali objavili, mnoge stranice itd. Slika je nastala čisto iz sprdnje dok sam lijepila plakate za svoju predizbornu kampanju. Pošto sam veliki humorista mislila sam da se našalim na svoj račun i objavim ovu sliku kao vid šale i zezancije isključivo na svoj račun. Međutim, naišla sam na dosta pozitivnih komentara, ali i onih negativnih. U svakom slučaju, hvala svim stranicama i portalima na objavi moje slike jer su mi priuštili besplatnu reklamu. Dobro sam se nasmijala komentarima i dobrim i lošim. Hiljadama zahtjeva za prijateljstvo i hiljadama poruka, nije malo, znam da su mnogi tu zbog objava sa stranica humorističnog karaktera. Zahvaljujem se na dobroj i lošoj reklami, jer i loša reklama je dobra reklama - napisala je ona, a potom se i predstavila glasačima. 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.