open-navfaktor-logo
search
Objavio videoporuku
Kandidat za načelnika Srebrenice Aleksandar Simić otkrio ko mu prijeti porodici
Nezavisni kandidat za načelnika Srebrenice Aleksandar Simić objavio je na svom Facebook profilu videoporuku u kojoj pojašnjava da nakon što su mu namjerno probušili gumu na automobilu, a što je prijavio policiji, prijetnje dobija i njegova porodica.
06.10.2020. u 08:26
get url
text

- Pošto su neke stvari prevršile svaku mjeru hoću da znate šta se radi. Bilo šta da se desi, znajte da vas vaš Aco Simić nikada nije iznevjerio. Počele su mi prijetnje porodici, preko svega mogu da pređem, ali preko ovoga ne. Neka nazovu mene, neka mi ne uznemiravaju porodicu. Imat ću još jedno vrijeme razumijevanja i živaca, ali poslije neću imati razumijevanja. Molim ih neka se meni obrate, neće ih dugo upozoravati, ovo je moje posljednje. Pozdrav "grujičići"- poručio je Simić. 

U noći s 26. na 27. septembar, napisao je Simić na društvenim mrežama, probušena mu je guma na autu koje je bilo parkirano ispred zgrade u kojoj živi.

- Ovo mi se desilo nakon neprihvatanja odustajanja od kandidature za načelnika Općine Srebrenica. Pošto sam se danas uvjerio da je do ovoga došlo nečijom namjerom, prijavio sam policijskoj stanici u Srebrenici. Neka narod vidi kakvu imamo vlast i na šta su spremni jer ovo nije prvi pokušaj da me diskredutuju. Ovo je već prešlo svaku granicu, i ko zna šta je sljedeće na redu. Vidite, moj narode, kakvu vlast imamo jer sigurno neko iz običnog naroda nije spreman na ovako nešto - napisao je Simić. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.