open-navfaktor-logo
search
Vrijedni projekti
Kandidat SDA za gradonačelnika Bihaća Samir Muminović: Predstavljen program "Vratimo život u naš grad"
Kandidat Stranke demokratske akcije za načelnika Bihaća, Samir Muminović predstavio je program rada za period od 2020. do 2024. godine pod nazivom Vratimo život u naš grad.
07.11.2020. u 15:54
get url
text

- Ovaj program nastao je nakon posjeta našim mjesnim zajednicama i mnogobrojnih razgovora s našim sugrađanima, privrednicima, poljoprivrednicima, sportskim i kulturnih radnicima, te predstavnicima brojnih drugih udruženja i grupa građana. Program sadržava sve infrastrukturne projekte, koje namjeravam realizirati u naredne četiri godine, a koji su vrijedni više od 35 miliona KM – kazao je Muminović.

Istakao je da program govori i o reformi javne uprave, politici zadržavanja mladih ljudi u Bihaću, te svim drugim oblastima iz nadležnosti grada Bihaća.

- Program Vratimo život u naš grad nije konačan i definitivan, pa će biti podložan i dopunama, ovisno o novim sugestijama i prijedlozima naših sugrađana. Stoga pozivam sve naše sugrađane da pročitaju ovaj program, koji je dostupan javnosti, te da daju svoj doprinos u vidu prijedloga. Cijenjene Bišćanke i Bišćani, dragi prijatelji također vas molim da programe rada tražite i od drugih kandidata – naveo je Muminović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.