open-navfaktor-logo
search
Borba za popularnost
Kalendar za 2020. sa atraktivnim hokejašicama nanijet će težak poraz muškim kolegama
Najljepše ruske hokejašice odlučile su se fotografisati za kalendar za 2020. godinu, koji će po svemu sudeći postati pravi hit
27.12.2019. u 17:12
get url
text

Hokej u Rusiji spada među najpopularnije sportove, no većina ljubitelja prati uglavnom muška takamičenja u moćnoj KHL ligi.

Hokejašice tako za blagonaklonost publike moraju boriti na sve moguće načina, a čini se da su pronašle poprilično dobro "sredstvo" u ovoj "borbi".

Naime, najljepše ruske hokejašice odlučile su se fotografisati za kalendar za 2020. godinu, koji će po svemu sudeći postati pravi hit.

- Najljepši, ženstveni i nježni kalendar - napisala je u objavi na Instagramu ruska ženska hokejaška liga u prilogu nekoliko fotografija hokejašica koje su se našle u kalendaru za 2020. godinu.

Golmanica Anna Prugova koja nastupa za HC Agidel Ufa oduzela je dah prekrivena cvijećem, a Elizaveta Konadkova maštu je zagolicama bijelim cvjetovima koje nosi na sebi. Tu su se našle i 20-godišnja zvijezda Tornada Alijona Starovojtova koja leži na polju, a Nina Pirogova okružila se suncokretima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.