open-navfaktor-logo
search
Najavili vožnju Sarajevom
Kako na društvenim mrežama komentiraju "Glas malih biznisa" i najavljene proteste
Grupa "Glas malih biznisa" koju predvodi Ejub Kučuk najavila je da će sutra u Sarajevu održati protest. Sutra se održava i sjednica Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine na čijem će dnevnom redu biti rebalans budžeta FBiH, kao i Prijedlog zakona o ublažavanju negativnih posljedica koje su izazvane koronavirusom. 
22.04.2020. u 16:29
get url
text

VEZANI TEKST - Obračun u sarajevskoj opoziciji: Hoće li i "Glas malih biznisa" postati politička stranka?

S obzirom na zabranu javnih okupljanja, grupa predvođena Kučukom će protestovati vožnjom automobilima kroz Sarajevo. Kao što je poznato, oni su nezadovoljni predloženim mjerama Vlada FBiH. 

Kako prenose pojedini mediji, grupa građana okupljena u Facebook grupi "Glas malih biznisa" okupit će se nešto prije 11 sati na Ilidži. 

- Ruta kretanja je Ilidža kroz kružni tok i vožnja prema gradu uz zvučne proteste sirenama iz automobila desnom stranom (krajnjom desnom kolovoznom trakom u pravcu grada) te zaustavljanje na tri minuta pored zgrada Općine Novi Grad, Novo Sarajevo, Parlamenta BiH, raskršća na Skenderiji, Općine Stari Grad ,Vijećnice, Baščaršije te povratak do mjesta okupljanja na kojem ćemo završiti našu protestnu vožnju u 11:55 i nakon toga razići se - navodi se u najavi protesta. 

U vezi s grupom "Glas malih biznisa" ovih dana bilo je reakcija i na društvenim mrežama. Ovo su neke od njih. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.