open-navfaktor-logo
search
Holivudska ikona
Kako je Demi Moore čestitala rođendan bivšem suprugu
Demi Moore, jedna od holivudskih ikona 90-ih godina, koja i danas sa 57 godina važi za jednu od najzgodnijih glumica, oduvijek je dizala medijsku prašinu ljubavnim vezama i izborom partnera.  
23.03.2020. u 16:44
get url
text

Tri puta je se udavala, prošla je kroz mnoge krize u privatnom životu, pretrpjela i traume u porodici. Nakon što se rastala od drugog supruga, zvijezde akcijskih filmova Brucea Willisa, s kojim ima tri kćerke, zabavljala je se s nekoliko kolega, sve dok nije došla do jednog stalnijeg. Ashton Kutcher je bio 15 godina mlađi od nje, no to im nikada nije bio problem u braku, sve dok nije došlo do razlaza.

Buran i interesantan život ispričala je u memoarima “Inside Out” koje je objavila prošle godine, a koji su šokirali javnost. Detalji koje je iznijela u knjizi još uvijek se prepričavaju, poput onog da je njena majka za 400 dolara dozvolila da je siluju.

Prešla je trnovit put do zvijezda, a jedina svijetla konstanta u njenom životu je oduvijek bio i ostao nekadašnji suprug i otac njene tri kćerke Bruce Willis. Sa njim je održala dobre odnose i nakon razvoda, a glumac joj je sve ove godine bio velika podrška u životu.

Vjerovatno iz tog razloga, Moore mu je u znak zahvalnosti javno čestitala rođendan na društvenim mrežama.

- Sretan rođendan! Hvala ti za tri najveća poklona u mom životu! - napisala je Demi na Instagramu postavivši zajedničku fotografiju iz porodične arhive.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.