open-navfaktor-logo
search
Objavio fotografiju
Kako izgleda lice Dušana Hodžića poslije obračuna s navijačima Sarajeva?
Nezadovoljni navijači Sarajeva u ponedjeljak su prekinuli jutarnji trening kluba.
24.05.2021. u 18:18
get url
text

Napeto je bilo u Trening-centru u Butmiru, verbalni obračun na momente je pretvoren i u fizički. Među napadnutim fudbalerima bio je i Dušan Hodžić.

Pojedini mediji objavili su da je upravo Hodžić najteže prošao i da je poslije incidenta sa zatvorenim okom napustio Trening-centar.

Da to ne odgovara istini, potvrdio je Hodžić na svom Instagram profilu. Objavio je fotografiju svoga lica na kojem nisu vidljivi tragovi udar(a)ca.

Poslije današnjeg incidenta u Butmiru reagirala je i policija koja je obavila uviđaj.

Dušan Hodžić

FK Sarajevo oštro je osudio čin upada u Trening-centar i napada na igrače. Klub je najavio da će poduzeti sve pravne i druge korake u cilju zaštite igrača i drugog osoblja.

VEZANI TEKST - Nakon jutrošnjeg napada na igrače oglasio se FK Sarajevo

Zbog narušene sigurnosne situacije, prekinut je današnji trening, a u pitanje je doveden kompletan trenažni proces provotimaca uoči finalne utakmice Kupa Bosne i Hercegovine koja je na rasporedu u srijedu 26. maja u Zenici.

- Rukovodstvo FK Sarajevo svjesno je nezadovoljstva navijača uslijed konačnog rezultata u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, te razumije i podržava svaki vid konstruktivne kritke, ali huliganstvo i fizički obračun sa bilo kim nije dopustiv - saopćeno je iz kluba.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.