navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zdanje se preuređuje

Kad kažu zbogom Bijeloj kući: Donald i Melania Trump sele se u svoju najraskošniju vilu

Uprkos teško prihvaćenom porazu na američkim izborima, Donald Trump navodno se raduje novom životu koji ga čeka na sunčanoj Floridi.

Objavljeno: 06.12.2020. u 17:16
get url
text

Na ovom mjestu uvijek je imao najsrdačniji doček, veliki krug prijatelja i jednostavno se osjeća svoj na svome.

 

Kada Trump zvanično preda svoju titulu novoizabranom američkom predsjedniku Joeu Bidenu, tada će se sa svojom suprugom Melaniom i sinom Baronom morati iseliti iz Bijele kuće.

Strani mediji prenose kako je slavna porodica odlučila novi život početi na jugu zemlje - na sunčanoj Floridi.

Prema pisanju magazina People, Donald, Melania i njihov sin Baron preselit će se u svoju rezidenciju Mar-a-Lago u Palm Beachu, a radovi na vili navodno su već počeli.

 

Vila je nekada pripadala uspješnoj poslovnoj ženi Marjorie Merriweather Post, a za potrebe porodice Trump zdanje će se dodatno proširiti i preurediti.

Radnici vrijedno rade kako bi rezidencija bila što modernija i primjerenija za porodični život kada Trump i zvanično siđe sa političke dužnosti.

Odavno je poznato da Donald na Floridi ima najveći krug simpatizera, više nego na bilo kom mjestu u zemlji, tamo ga bukvalno dočekuju kao da je član kraljevske porodice.

Sa odlukom supruga, navodno saglasna je i Melania, koja je već počela da se raspituje za škole svoj jedinca.

- Oni žele svoj novi dom učiniti toplijim, modernijim i prijatnijim za život. Melania i Donald imaju ponovo posebne sobe - rekao je dobro upućeni izvor za američki magazin, dodajući da porodica neće u ovoj kući biti tokom ljeta, jer su u tom periodu godine na Floridi nepodnošljive vrućine. Tada će prostor zamijeniti nekom od svojih drugih nekretnina koje imaju u Americi - kaže izvor.