open-navfaktor-logo
search
Pojačanje u napadu
Juventusova "krađa" ubrzava Džekin transfer?
Manchester United je Lukakuovu vrijednost procijenio na 80 miliona funti (oko 89 miliona eura), a Interova najviša ponuda dosad iznosila je 60 miliona eura
29.07.2019. u 17:52
get url
text

Belgijski napadač Romelu Lukaku (26) jedna je od glavni meta milanskog Intera ovoga ljeta uz kapiten Zmajeva Edina Džeku.

Međutim, ponude milanskog kluba nisu nikako zadovoljavale finansijske želje rukovodstva Manchester Uniteda, a čini se da će uslijediti totalni preokret kada je riječ o Lukakuu. Navodno je Juventus spreman da Interu preotme belgijskog reprezentativca.

Tuttosport tvrdi kako je Stara dama spremna ponuditi Argentinca Paula Dybalu (25) za Lukakua i da bi posao mogao biti finaliziran do 8. augusta, kada se u Engleskoj završava ljetni prijelazni rok.

Manchester United je Lukakuovu vrijednost procijenio na 80 miliona funti (oko 89 miliona eura), a Interova najviša ponuda dosad iznosila je 60 miliona eura i glatko je odbijena.

Novi Interov trener Antonio Conte otvoreno je klupskog rukovodstva zatražio da mu dovedu Lukakua, no čini se da bi Juventusova "krađa" mogla samo ubrzati dogovor Rome i Intera kada je riječ o transferu Edina Džeke.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.