open-navfaktor-logo
search
Stara dama bira
Juventus ima rezervnu opciju za Džeku, ali ima je i Dijamant
U današnjim izdanjima najpoznatijih italijanskih sportskih listova nije nedostajalo informacija o interesu Juventusa za Edina Džeku, a torinski Tuttosport je na naslovnoj strani donio vijest o tome kako je Andrea Pirlo već odabrao Dijamanta.
01.09.2020. u 21:57
get url
text

Ipak, zanimljiva se informacija pojavila se i u Gazzetti dello Sport, koja tvrdi kako "Pirlo sanja Suareza".

VEZANI TEKST - Dijamant na naslovnici Tuttosporta: Pirlo je odabrao Džeku!

O tome da bi iskusni urugvajski napadač mogao biti Pirlova rezerva u slučaju da propadne dogovor s kapitenom Zmajeva, pišu i drugi italijanski mediji, a neki su naveli i da je fudbaler Barcelone trenutno u boljoj poziciji od našeg najboljeg napadača.

Ipak, dok Stara dama bira, ni za Džeku ne manjka interesa. Naime, ako je vjerovati Calciomercatu, neočekivan preokret mogao bi se dogoditi u priči sa Džekom i Juventusom, pošto su Bianconeri dobili ozbiljnog rivala u borbi za Dijamantov potpis.

Agent kapitena Rome Silvano Martin viđen u društvu direktora Intera Beppea Marotte, a može se pretpostaviti o da je tema razgovora bio fudbaler koji je prošlog ljeta bio velika želja Antonija Contea. 

Ostaje da se vidi hoće li Inter ove sezone iskoristiti neodlučnost Juventusa, baš kao što je neodlučnost Nerazzurra prošle godine iskoristila Roma i produžila ugovor s Džekom. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.