open-navfaktor-logo
search
Nezgodna situacija
Juventus definitivno odustao od Miralema Pjanića?
Novinar portala Goal.com Romeo Agresti na svom Twitter profilu objavio je informaciju da je Juventus definitivno odustao od dovođenja reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića.
30.08.2021. u 17:37
get url
text

Za Zmaja, ukoliko su istinite, ovo baš i nisu ohrabrujuće informacije jer prelazni rok ulazi u sam finiš, a završava se u ponoć 31. augusta.

VEZANI TEKST - Odbio i Sevillu: Do kraja dana konačna odluka o Pjaniću, transfer koči 1,5 miliona eura

Povratak u redove Stare dame bio je posljednja nada za Pjanića da napusti Nou Camp, nakon što je nešto ranije navodno odbijena ponuda Seville. Ipak, ako je vjerovati informaciji koju je objavio Agresti, isti novinar koji je nešto ranije objavio i vijest da su iz Juventusa kontaktirali Pjanićevog agenta, onda situacija baš i nije ponovljna po 30-godišnjeg veznjaka.

Naime, iako je jučer bio u konkurenciji za meč sa Getafeom, Pjanić nije dobio priliku, a još od ranije je poznat stav Ronalda Koemana prema kojem je Pjanić među prekobrojnim igračima u svlačionici Blaugrane.

Ipak, za jasnu sliku Pjanićeve budućnosti morat ćemo pričekati najkasnije do ponoći 31. augusta kada se završava prelazni rok.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.