open-navfaktor-logo
search
Mečevi odluke
Jose Mournho bi ovog vikenda mogao dobiti otkaz na Old Traffodu?
Portugalac je pod velikim pritiskom, a posljednji izvještaj novinara Sky Italije potvrđuje da mu se stolica ozbiljno trese
18.10.2018. u 18:14
get url
text

Jose Mourinho, slavni portugalski trener, već predstojećeg vikenda mogao bi napustiti klupu Manchester Uniteda.

Portugalac je pod velikim pritiskom, a posljednji izvještaj novinara Sky Italije potvrđuje da mu se stolica ozbiljno trese. Frederico Zancan tvrdi kako će sljedeće dvije utakmice odrediti sudbinu Mourinha na Old Traffordu, a prva je na rasporedu već za vikend protiv Chelseaja.

A da se Mourinho ne piše dobro potvrđuje i kladionice. Prema kladionici MOZZART, Chelsea je favoriti protiv Uniteda, pa je tako kvota na pobjedu Plavaca 1.75, na remi 3.60, dok se na pobjedu gostiju sa Old Trafforda nudi kvota 4.90.

MOZZART je ponudio još niz opklada za ovaj meč, a izdvaja se opcija Oba tima daju gol (GG) sa kvotom 1.87, ili Chelsea će postići najmanje dva gola sa kvotom 1.75. Pogledajte kompletnu ponudu za ovaj meč.

- Pobjeda protiv Newcastlea sakrila je neke probleme, ali sada slijede dvije ozbiljne utakmice protiv Chelseaja i Juventusa. Težak poraz prije Juvea bi doveo u pitanje status Mourinha u Unitedu. Odnos Mourinha s vodećim ljudima kluba i dalje nije dobar - tvrdi Zancan.

Tako će se sudbina Mourinha odlučiti u dvobojima protiv ekipa koje vode dva italijanska trenera, Maurizio Sarri i Massimiliano Allegri. Zancan još ističe kako je Untied ove sezone samo jednom igrao protiv elitne ekipe. U trećem kolu Premier lige u goste je stigao Tottenham koji ga je u potpunosti nadigrao i pobijedio 3:0.

Veliki engleski derbi igra se u subotu od 13.30 sati. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.