Pojačanje u defanzivi

Još jedan Bosanac priključuje se Kruniću u Milanu?

Objavljeno: 13.06.2019. u 11:38

Pojedini mediji na Čizmi pišu kako bi Dejan Lovren, hrvatski reprezentativac koji je rođen u Zenici, a koji je  porijeklom iz Kraljeve Sutjeske, moga završiti u italijanskom velikanu

FOTO: FACEBOOK

Prilično senzacionalno odjeknula je vijest da je fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić dogovorio saradnju s velikim Milanom, a čini se da bi u narednoj sezoni svlačionicu mogao dijeliti s još jednim rođenim Bosancem.

Naime, pojedini mediji na Čizmi pišu kako bi Dejan Lovren, hrvatski reprezentativac koji je rođen u Zenici, a koji je porijeklom iz Kraljeve Sutjeske mogao pojačati Milan.

Vijest o interesu Rossonera za Lovrena prvi je objavio portal Gianluce di Marzija, italijanskog novinara koji je specijalista za transfere u Italiji, a zanimljivo da je Di Marzio prvi objavio i Krunićev prelazak an San Siro.

Engleski Daily Mail otkriva da će Milan, ako želi Lovrena, Liverpoolu morati isplatiti 28 miliona eura.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije