Srodne duše

Jeste li suđeni jedno drugom

Objavljeno: 16.10.2018. u 09:44

Redovno odlaženje na sastanke bez kašnjenja, vođenje ljubavi dva puta sedmično i iskreno izjavljivanje ljubavi svakog dana nalaze se među prvih pet pokazatelja da je vaša veza snažna i da ste zbilja srodne duše

Broj razmijenjenih poljubaca ne smije biti ispod pet dnevno

Kako prenosi portal Her, jedno britansko istraživanje pokazalo je da se na broju jedan nalazi sposobnost priznavanja svojih grešaka kada shvatite da ste u krivu. 

To znači da poštujete svog partnera dovoljno da usvojite njegove argumente i dopustite mu da vas nečemu nauči. Još jedna zanimljiva činjenica kaže da harmoniji u vezi pridonosi radno vrijeme oba partnera, odnosno kada su oba partnera zaposlena na puno radno vrijeme. 

Neki od pokazatelja koji su se još pronašli na listi su isti ukus u filmovima i muzici, jednako održavanje higijene i broj razmijenjenih poljubaca koji nikada ne bi smio biti ispod pet dnevno.

Izvor:   Index.hr

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije