navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pjevačica je disciplinirana

Jennifer Lopez pokazala svoj intenzivni trening zbog kojeg ima besprijekorno tijelo

S obzirom na to da Jennifer Lopez ima teretanu u svom domu (ili više njih), teško je reći da su vježbe koje je demonstrirala u poprilično dramatičnom videu koji izgleda toliko vrhunski kao da najavljuje njen nadolazeći film za kućni trening.

Objavljeno: 29.01.2022. u 16:09
get url
text

Video pjevačicinog poprilično intenzivnog treninga imao je više od šest miliona pregleda u samo nekoliko sati.

Lopez radi na jačanju gornjeg dijela tijela i trening uistinu nije za početnike.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Prvo radi bicepse, zatim obrnute trbušnjake na klupi, vježbe za ramena te za prsa, a kako je jedan od trenera s kojima radi, David Kirsch, otkrio, Lopez ne izgleda tako dobro samo zbog ovakvih treninga.

- Različiti faktori ulaze u igru, uključujući način života, prehranu, stres, pa čak i vrstu ljudi s kojima je neko okružen – kazao je Kirsch i dodao:

- Jennifer je pedantna u pogledu jela, spavanja i općenito o svemu u svom životu. Nije samo fizički nivo - radi se o transformaciji svakog aspekta vašeg života. Jennifer i ja puno hodamo, radimo i hodajući čučanj, koji je odličan za unutrašnju stranu bedara i stražnjicu – istakao je Kirsch.

Tu su još i "mrtvo dizanje" jednom nogom i boks, a Lopez ponekad u svoj režim uključi i pilates.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLO BEAUTY by Jennifer Lopez (@jlobeauty)

- U njene treninge ubacujemo kardio, pliometriju, cijelo tijelo i donji dio tijela - oni su vrlo, vrlo intenzivni i ona shvata sve vrlo ozbiljno – naveo je Kirsch.

Bez obzira na to jeste li odlučili kopirati Lopezinu fitness opremu ili isprobati njene intenzivne pokrete gornjeg dijela tijela, uvijek možete usmjeriti njenu #WorkoutWednesday energiju kad "ganjate" vlastite ciljeve vježbanja.