navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Promjenljivi dani

Jednostavne frizure za jesen koje neće pokvariti ni kiša

Jesenja sezona kiša je počela, tako da su pred nama promjenljivi dani, koji osim što utječu na raspoloženje, mogu utjecati i na našu frizuru. Ukoliko je pred vama dan ispunjen aktivnostima i u kancelariji, ali i vani, vlažno vrijeme može pokvariti naš najjači adut- savršeno složenu kosu.

Objavljeno: 12.10.2020. u 18:58
get url
text

Kada su u pitanju frizure tokom ove sezone, većina dama voli opuštenost, razbarušenost te jednostavnu estetiku koja se sjajno uklapa u udobne jesenje outfite. Promijenljivo vrijeme od nas traži da se okrenemo zanimljivim varijantama frizura sa podignutom kosom ili pak odabiru nešto jačih proizvoda koji će fiksirati kosu i držati sve na mjestu.

Kao jedna od svima najdražih frizura se nameće nezaobilazna punđica koje može biti visoka ili niska, a možete je učiniti zanimljivom i drugačijom ukoliko izvučete nekoliko pramenova kose s prednje strane lica koji će uokviriti lice te naglasiti opuštenost. Ovu frizuru možete učiniti glamuroznijom ukoliko je ukrasite raznim gumicama, ukosnicama ili rajfom, a samim time ćete dodatno naglasiti svoj lični stil.

Ukoliko ste, pak, ljubiteljica puštene kose uvijek i u svakoj prilici, a ne odričete je se ni tokom vlažnih kišnih dana, umjesto ravne kose radije izaberite kovrdže koje vrlo dobro izgledaju u razbarušenom izdanju te vam daju neki poseban šarm. Kovrdže same po sebi frizuri daju volumen, pa se možete poigrati polurepom ili čak polu punđicom, a baš kao i kod prethodnog prijedloga sve dodatno možete podignuti ključnim detaljima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obsessed with our SJ x @scunci acrylic pins! Now available at @target stores & online... perfect little Mother’s Day gift! Link in bio!

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on