open-navfaktor-logo
search
Kraljevski par
Jednim detaljem potaknula nagađanja: Je li Meghan Markle ponovo trudna?
Meghan Markle (38) zaintrigirala je javnost istaknuvši da bi njenom 11-mjesečnom sinčiću Archieju dobro došao brat ili sestra za druženje. Neki strani mediji tvrde kako je glumica već trudna, dok drugi sugeriraju da supružnici tek “rade” na drugoj bebi.
20.04.2020. u 16:30
get url
text

Kako piše Express, supruga princa Harryja (36) kazala je prijatelju da razmišljaju o proširenju porodice.

Meghan je ispričala da bi njenom Archieju trebao mali prijatelj kako bi mu pravio društvo. Vojvotkinjin prijatelj rekao je da je glumica sa sretnim osmjehom na licu pričala o drugom djetetu s Harryjem.

- Šalila se da Archieju treba brat ili sestra, a ne samo psi. Bila je presretna dok je pričala o sinčiću. Rekla je da je Archie paket energije i više voli igranje nego spavanje - otkrio je.

Markle je ispričala da je njen sin sretno dijete i fasciniraju ga igračke instrumenti te voli lupati po čemu god stigne.

- Voli kad mu Harry svira harmoniku i zafrkava ga. Jako ga to nasmijava - rekao je Meghanin prijatelj.

Inače, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa viđeni su nedavno u Los Angelesu, gdje su se preselili iz Kanade, kako dijele obroke ljudima koje je najviše pogodila pandemija koronavirusa.

Kako pišu strani mediji, Meghan i Harry odgodili su rođendansku proslavu za Archieja koja je trebala biti 6. maja.

Namjeravali su pozvati mnoštvo zvijezda, no zbog koronavirusa smatraju da je najpametnije zakazati zabavu za neki drugi datum.

Harry je nedavno pričao preko videopoziva sa porodicom kojima pomaže dobrotvorna organizacija WellChild, na čijem je on čelu od 2007. godine.

Tada je spomenuo kako mu je dovoljno imati jedno dijete od 11 mjeseci.

Harry je ranije u razgovoru za britansko izdanje magazina Vogue istaknuo da bi htio najviše dvoje djece jer je zabrinut zbog okoline u kojoj bi odrastala.

- Želim dvoje maksimalno - rekao je princ.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.