open-navfaktor-logo
search
Stari znanci
Jedan uhapšen, drugi u bjekstvu: Dvojac pretukao mladića, vlasniku bara prijava jer nije zvao policiju
Banjalučka policija uhapsila je Sinišu Šakića, dok je za Jovanom Jošilom raspisana potraga zbog sumnje da su sinoć u restoranu "Jova Bar" u centru Banje Luke pretukli mladića, odnosno počinili krivično djelo tjelesna povreda.
27.01.2020. u 14:24
get url
text

U Policijskoj upravi Banja Luka su naveli da im je oštećeni sinoć prijavio da je fizički napadnut u jednom ugostiteljskom objektu, ali da to nije učinio i vlasnik tog lokala.

- Protiv odgovornog lica ugostiteljskog objekta, slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekrašajnog postupka nadležnom sudu, zbog počinjenog prekršaja neprijavljivanje narušavanja javnog reda i mira nadležnom organu. O navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se radi o spomenutom navedenom krivičnom djelu, te da se protiv lica S. Š. i J. J. dostavi izvještaj nakon kopletiranja predmeta - istakli su u PU Banja Luka.

Šakić i Jošilo su već godinama poznati banjalučkoj policiji po brojnim krivičnim djelima, nasilničkim ponašanjima, učestvovali su u pucnjavama u Banjoj Luci, dovođeni u vezu sa krivičnim djelima iz oblasti droga i drugo, a obojica su služili i zatvorske kazne.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.