open-navfaktor-logo
search
Nezadovoljan plaćom
Jedan od najboljih UFC boraca predao titulu, od sada samo fan elitne MMA promocije
Jon Jones iznenadio je svijet izjavom kako od danas više nije prvak UFC-ove poluteške kategorije.
18.08.2020. u 11:02
get url
text

Nakon što je tijekom borbe Stipe Miočića i Daniela Cormiera otkrio svoju namjeru prelaska u tešku kategoriju, Jon Jones je samo dva dana kasnije napravio nešto što te namjere dodatno potvrđuje.

On je objavom na Twitteru otkrio je kako više neće biti prvak poluteške kategorije, uspjesima u kojoj je došao do toga da ga mnogi smatraju najboljim MMA borcem svih vremena.

- Upravo sam završio telefonski razgovor s UFC-om i mogu vam potvrditi kako napuštam titulu prvaka poluteške kategorije. Ona je službeno slobodna za preuzimanje. Bilo je ovo sjajno putovanje, iskreno hvala svim mojim protivnicima, UFC-u i najvažnije, fanovima - napisao je Jones na Twitteru.

Ubrzo je stiglo i objašenjenje zašto se odrekao šampionskog pojasa.

- Kad sam posljednji put razgovarao s UFC-om o mojim primanjima, nije bilo nikakvih pregovora. Ako se to ipak promijeni, ja sam spreman vratiti se i boriti kao teškaš. Do tada ću uživati u UFC-u kao fan te ću raditi davati najbolje od sebe da bih se brinuo za svoju porodicu i zajednicu - napisao je Jones.

Predsjednik UFC-a Dana White je već potvrdio kako nema trenutno namjeru s Jonesom pregovarati oko borbe za teškašku titulu, budući da je Francis Ngannou idući koji će dobiti tu priliku.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.