navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Marketinški potez

Jared Leto plijenio pažnju zbog dukserice s ispisanim plaćama najpoznatijih manekenki

 Muzičar i glumac Jared Leto poznat je i po prilično ekscentričomn stilu odijevanja kako u svakodnevnom životu, tako i na crvenom tepihu

Objavljeno: 17.09.2018. u 18:23
get url
text
Jared Leto
Jared Leto

Ne spada u muškarce koji će se na crvenom tepihu pojaviti samo u odijelima, nego često svojim upečatljivim, vrištećim kombinacijama uspijeva zasjeniti i žene, a pažnju voli plijeniti odjećom i u svakodnevnom životu.

Najsvježija mu je kombinacija jarkih boja, kojoj je dodao i poseban "začin", pa je jučer na losanđeleškom  aerodromu LAX privlačio poglede.  Ružičastu duksericu kombinirao je sa zelenim hlačama s crvenom crtom.

Na kapuljači dukserice bila je ispisana riječ America, ali je puno zanimljiviji je bio tekst na njegovim leđima. Leto je na leđni dio majice, koju prodaje u svrhe promoviranja turneje svojg benda Thirty Seconds To Mars, odlučio ispisati prihode top pet najplaćenijih manekenki, prema ljestvici iz 2017. godine objavljenoj u časopisu Time.

Ako je vjerovati Letu (i Timeu), najplaćenija manekenka u prošloj godini bila je Kendall Jenner, a nakon nje su se na ljestvici redom našle Gisele Bundchen, Chrissy Teigen, Adriana Lima i Gigi Hadid. 

Zašto je baš to odlučio staviti na svoje promotivne dukserice, zna samo on. Kako god, uspio je privući pažnju i probuditi znatiželju javnosti, pa se može zaključiti da je to bio mudar marketinški potez.