open-navfaktor-logo
search
Predstave
Januar u Kamernom teatru 55: Red smijeha, red drame i Metropolitanova opera
Na repertoaru su i predstave: "Naš razred", "Umri muški", "Tri sestre", "Kad bi naglas govorili", Sjećaš li se Doli Bel", a 16. januara premijerno će biti izvedena predstava  "Probudi me kad završi"
08.01.2020. u 10:49
get url
text
Kamerni teatar 55

Kamerni teatar 55 sezonu otvara predstavom "Slavna Florens", a nakon ozbiljne pauze uzrokovane zdravstvenim nedaćama jednog od aktera, ponovo se na scenu vraća i "Hadersfild".

- Red smijeha, red drame. Nakon "Hadersfilda", opuštanje u porodičnoj atmosferi porodica Solić i Aleksić koje se nonšalantno i iz potpuno opravdanih razloga počinju baviti distribucijom marihuane iz čisto egzistencijalnih i nimalo medicinskih poriva, možete si priuštiti u, sada već kultnoj predstavi "Mirna Bosna", Kamernog teatra 55.

Nakon toga, svi ozbiljni ljubitelji ozbiljne muzike ozbiljno se mogu posvetiti jednoj ozbiljnoj produkciji Metropolitanove opere "Wozzeck", a u veoma ozbiljnom ambijentu visoke rezolucije, ozbiljne digitalne tehnologije i ozbiljne posvećenosti Kamernog teatra 55 da svim svojim (ozbiljnim) posjetiteljima pruži ozbiljnu i kvalitetnu uslugu i sadržaj - saopštili su iz Kamernog teatra 55.

Na repertoaru su i predstave: "Naš razred", "Umri muški", "Tri sestre", "Kad bi naglas govorili", Sjećaš li se Doli Bel", a 16. januara premijerno će biti izvedena predstava  "Probudi me kad završi".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.