open-navfaktor-logo
search
Janković na Kantridi
Jakirović "ukrao" Zrinjskom jednog od najboljih igrača?
Iako je posljednjih dana u fokusu prijateljski meč protiv Juventusa, to ne znači da se u Rijeci ništa ne odvija po pitanju dolazaka i odlazaka.
22.12.2022. u 14:57
get url
text

Prije sedam dana Germanijak je pisao kako je Niko Janković samo koračić ili dva udaljen od riječkog dresa, dok najnovije informacije govore kako je sada posao u potpunosti dogovoren, te bi se veznjak Dinama trebao priključiti svojoj novoj ekipi sljedeće sedmice.

Sergeju Jakiroviću ispunjena je još jedna želja. S Jankovićem je sjajno sarađivao u Zrinjskom, te će Rijeka u njemu dobiti još jednog izvrsnog mladog igrača u veznoj liniji koja u prvom dijelu sezone nije bila na nivou zadatka.

Janković ima sjajan udarac iz daljine, posebno je opasan u prekidima, a ako ga zaobiđu povrede, njegove izvedbe biti će sve bolje i bolje. Nakon Marina i Jurića (posudbe iz Dinama) te Dilavera (slobodan igrač), Janković će tako postati četvrto pojačanje Riječana otkako je 48-godišnji Mostarac postao novi kormilar riječkog broda.

Plemići su popustili, Janković će otići iz Zrinjskog pola godine ranije nego što je trebao, a za uzvrat bi se moglo dogoditi da im Riječani u zimskom prijelaznom roku ustupe neke igrače koji se ove sezone nisu naigrali na Kvarneru (Bušnja, Karrica, Galešić).

Isti izvor navodi kako bi Janković u Rijeku trebao doći na posudbu do kraja sezone uz mogućnost otkupa ugovora.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.