Revanši će se igrati na stadionima ekipa koje su i trebale biti domaćini.

Odlučeno je da će u dva para osmine finala Evropske lige, Inter - Getafe i Sevilla - Roma, u kojima je odgođena i prva utakmica, o plasmanu u četvrtfinale odlučivati jedan dvoboj, a bit će odigran u Njemačkoj.

UEFA će i dalje pratiti situaciju, te zadržava pravo premještanja utakmica na poprište završnog turnira, bude li za to bilo potrebe, s obzirom na eventualne nove događaje koji bi utjecali na mogućnost odigravanja dvoboja na originalnim lokacijama.

Uzimajući u obzir više elemenata, članovi Izvršnog odbora UEFA-e odlučili su da će sve utakmice biti igrane bez gledalaca na tribinama, kako bi bilo stvoreno što sigurnije zdravstveno okruženje te osigurali ravnopravni uvjeti za sve klubove. Odluka je donijeta uz pristanak nacionalnih saveza i nadležnih državnih tijela.

UEFA je tu odluku donijela samo dan prije žrijeba za četvrtfinale Lige prvaka i Evropske lige.

Uz već poznate četvrtfinaliste Lige prvaka Atalantu, Ateltico Madrid, RB Leipzig i PSG, za preostala četiri mjesta konkurišu Manchester City - Real Madrid (Englezi imaju 2:1 iz prve utakmice), Bayern - Chelsea (3:0), Juventus - Lyon (0:1) i Barcelona - Napoli (1:1).

Uzvrati osmine finala su na rasporedu 7. i 8. augusta.

Isti će sustav vrijediti za Europsku ligu, čiji će finalni turnir biti održan u Njemačkoj, a domaćin finala bit će Koeln 21. augusta.

U šest revanša mjesto u četvrtfinalu će tražiti: Wolverhampton - Olympiakos (1:1 u prvoj utakmici), Bayer Leverkusen - Rangers (3:1), Šahtar - Wolfsburg (2:1), Kopenhagen - Bašakšehir (0:1), Basel - Eintracht Frankfurt (3:0) i Manchester United - LASK (5:0).

Završni turnir osam najboljih ekipa u Ligi prvakinja bit će održan od 21. do 30. augusta u San Sebastianu i Bilbau.