PU Zvornik

Izuzeta 131 stabljika: Pronađen zasad indijske konoplje na području Bratunca

Objavljeno: 14.08.2019. u 08:50

Policajci su jučer obavili uviđaj na mjestu događaja, prilikom čega su pronašli i izuzeli 131 stabljiku indijske konoplje, visine od 17 do 115 centimetara

FOTO: PU Zvornik

Policajci Policijske uprave Zvornik, preduzimajući planske aktivnosti usmjerene na sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, u okviru akcije "Plantaža 2019", pronašli su zasad sa 131 stabljikom indijske konoplje.

Na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja da se u mjestu Hranča, područje općine Bratunac, nalazi zasad indijske konoplje, policajci su jučer obavili uviđaj na mjestu događaja, prilikom čega su pronašli i izuzeli 131 stabljiku indijske konoplje, visine od 17 do 115 centimetara.

- O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti u cilju identifikacije osumnjičenog kao i kompletiranja i dokumentovanja predmeta - navodi se u saopćenju Policijske uprave Zvornik.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije