open-navfaktor-logo
search
Bivši prvak UFC-a
Izraz lica sve govori: Želim ga gledati u borbi za titulu, ali ne protiv mene
Bivši UFC-ov prvak Daniel Cormier postao je hit na društvenim mrežama zbog zaprepaštenog izraza lica i reakcije na borbu Francisa Ngannoua i Jairzinha Rozenstruika.
11.05.2020. u 11:19
get url
text

Rođenom Kameruncu bilo je dovoljno samo 20 sekundi da nokautira svog protivnika i još jednom pokaže koliko je moćan udarač.

Sljedeći meč strašnog nokautera bit će za šampionski pojas, no sigurno da će ta borba malo pričekati jer se ne zna kad se će treći put boriti Miočić i 41-godišnji Cormier, koji je najavio kraj karijere nakon tog okršaja.

Koliko je Ngannou opasan protivnik možda najbolje govore riječ Cormiera odmah nakon nokauta.

- Želim ovog lika gledati u borbi za titulu, ali samo ne protiv mene. Ludo, suludo, moćno... Taj čovjek kao da izaziva srčane udare kod sudija, trče spašavati živote njegovim protivnicima - napisao je Cormier.

Ngannou je prije dvije i po godine imao priliku da se bori za naslov, ali ga je tada Stipe Miočić savladao poslije odluke sudija. Poslije je Ngannou doživio poraz i od Derricka Lewisa, a onda zaredom u prvim rundama nokautirao Curtisa Blaydesa, Caina Velasqueza, Juniora dos Santosa i Rozenstruika.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.