GRAS

Izmjene u javnom prijevozu zbog koncerta DJ Solomuna

Objavljeno: 22.08.2019. u 14:22

Izmjene se odnose na tramvajski saobraćaj i autobusku liniju

FOTO: ILUSTRACIJA

GRAS obavještava korisnike da će zbog nastupa DJ Solomuna i privremene potpune obustave saobraćaja u dijelu ulica Mula Mustafe Bašeskije i Maršala Tita u petak, 23.08.2019 od 21:00 sati pa do kraja radnog vremena doći do izmjene u odvijanju javnog gradskog prijevoza.

Tramvajski saobraćaj odvijat će se preko okretnice Željeznička stanica, dakle neće biti u funkciji na relaciji Tehnička škola – Baščaršija – Tehnička škola. Autobuska linija br.31e Vijećnica – Dobrinja dijelom će mijenjati trasu i polazni terminal, te će polaziti sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije – Skenderija u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom.

Regulaciju saobraćaja na dijelu potpune obustave saobraćaja u navedenim ulicama u kojima se saobraćaj usmjerava u alternativne pravce vršit će pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, saopćio je GRAS.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije